CERDIK PANDAI MENGINTAI BLOG ✿ ASSALAMUALAIKUM . PRAY FOR ME TO BE ONE OF THE BRILLIANT ENGINEER . THANKS FOR READING MY BABBLER . LOVE U ALL ✿

Saturday, 31 March 2012

MALAM GALA UniMAP




Assalamualaikum temanteman ahli parlimen merahjambu ..

Sihat ka ? Hopefully sihat ceria gembira selalu laaa kan ^^v peace ~.~

Lama betul myra tak update belog ni . Sawang tu sememangnya dah penuh laa sampai tak larat nak cuci dah . hehe . Biasala kan nama pown student ,, assignment + lab report + test memang berlambak-lambak laaaa . Nak mengadap belog pown tak sempat . 

Wahhhhhh busy sangat-sangat laaa cherita dia ni >.<

Haaa mai laa singgah sini sat nak cherita . Cepat-cepat mai usyar entry ni (◕‿-)

Pada suatu hari .. sedang aku berjalan di tepi sungai ...... @#$%^& ....... errrr karangan apa yang myra cuba buat ni  oke sebenarnya myra dah merepek sangat dah ni sebab tersangatlahhhhh --> mengantok ++

Kisah sebenarnya adalah || Hari rabu lepas School Microelectronic UniMAP telah mengadakan " Malam Sedekat bersama School of Microelectronic " -- haaa ala-ala dinner hebat laa katakan . HAHAH . Tengok laa sendiri yer gambar yang tak seberapa sebab takda kamera hebat macam u olls . heee ~ wink wink (。♥‿♥。)

Bertemakan || HITAM PUTIH MERAH

..............................................................MEMPERSEMBAHKAN................................................................


Girls || Third year Bachelor of Photonic Engineering



MERAHNYAAAAAAAAA || yaa sememangnya kami tersangatlah ikut tema majlis . hehee 


i love u sayangssss


Muka lapar sempat lagi buat-buat senyum 


Dah kenyang makan masa untuk gewdixxx dengan camera lagi - HAHAH


~ Kenyang suda ~


Engineer to be in Photonic Engineering || Semua muka macam engineer tak ??? hehe . Doakan kami . InsyaAllah .


My gojessssss classmate || You are beautiful hunny 


.................................................................................................................................................................................
Mengantuk sudah || SEKIAN || klik gambar untuk tumbesaran

4 00 give BIG HUG to myra ღ:

Ihsan Arifin said...

fuh semua melaram nooohhh malam tu.
jeles datin datin tengok aihhh haha

Faza said...

cool pics! :)

cik mun said...

canteknye die..

saifudin abu izzudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Bukanlah suatu kesalahan ketika kamu mencoba dan kemudian gagal. Satu-satunya kesalahan adalah ketika kamu tidak berani mencoba
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ..