CERDIK PANDAI MENGINTAI BLOG ✿ ASSALAMUALAIKUM . PRAY FOR ME TO BE ONE OF THE BRILLIANT ENGINEER . THANKS FOR READING MY BABBLER . LOVE U ALL ✿

Saturday, 31 December 2011

♫ LAST ENTRY 2011 ♫


salam readers yg chantek menarik yg kachak bergaya 

mesti semua owg buat entry yg sama kn utk last day 2011 harini kn - hehee - mst wajib ada punya la dlm list entry masing masing - oke dipendekkan cita - 2011 mmg byk kenangan syiokkk bg aku - sbb apa ___? byk laa sbb nya - kalau nk cita smua mmg jadi karangan sepanjang tahun laa kt entry ne (◕‿-) 

BANGKOK
awai bulan jun ritu || aku + adek + family bapa sedara aku p holiday kt bangkok wehh ,, tak tpoo ampa mmg dok sana 4 hari 3 malam [ 2 mlm dlm train 1 mlm dok hotel kt bangkok ] mmg rasa mcm tkmo balik malaysia dh - huhu - mau nya dak ,, dok sana kami penat berjalan kt tengah town bangkok utk shoppink sematamata - perghhhh - mmg letih tp sgt best (。♥‿♥。) - tuh pown tk habes g round - WAJIB p sana lg nanti - dunia shoppink tuh !!!



3rd ANNIVERSARY
hahaha -- saja nk gelak :p -- title mcm gegeh jaa kn - ulang tahun ke 3 aku berkawan dgn "myincikpanda" 100611 - tigatahun kawan baru yg ni kali pertama kami celebrate - kesian kan - hee - owg len tiap tahun celebs tp kami dakkk - baru kali ne p lepaking kt tasik darulaman ,, celebs makan kek anniversary ja pown bkn buat besaran - HAHAH - pape pown aku masih bahagia bersama dia sampai harini - thanks god -


PPMS
apetuh ppms ??? --> pembantu pelajar minggu suaikenal [kak fasi laa lebih kurang] - haa untuk budak2 degree UniMAP yg baru masuk intake 2011/2012 bulan september ritu kami laa yg handle depa sepanjang orientasi termasuklah si budakbaru gadish youtube ni [ tekan sini ] -- mcm2 cherita ada sepanjang jd ppms yg syiokkk yg tak syiokkk - lalala - dah laa weh aku pown tatao mcm na buleh jd ppms ne - sbb saja nk merajinkan diri kowt - geng geng ppms unimap mmg best seporting habess smua - syiokk keja ngn ampa - insyaallah next year kita jd lg naih aini + sys nisa  [ikhlas membantu unimap] - HAHAH ayat tk leh belah !!


USAHAWAN
4 bulan cuti sem yang ter paling panjang sekali penah aku rasa - haaa aku keja kowt sbb aku bukan setai suka dok umah - jd usahawan a.k.a peniaga yg belum berjaya sepenuhnya lg - tp berhasrat untuk mmbuka perniagaan sendiri suatu hati nanti - mcm yg selalu aku tanamkan dlm diri aku = engineer full time , businesswoman half time - business ne masih berjalan seperti biasa ya - kalau berminat silalah ke kedai aksesori wanita mcm gambaq bawah ne dkt giant alor star [promote kedai bapa sedara] (≧◡≦)


BIRTHDAY KE 22
hat ne yg paling gilaa & aku tkkan lupa smpai bila bila - bufday aku ke 22 - 3 kali [ pagi tengahari malam ] dpt surprise drp mereka mereka yg aku sayang - aku syg ampa wehh !


❤ banyak masam manis pahit masin kehidupan tahun duaribusebelas ②⓪①① yang akan menjadi kenangan terindah & pengajaran untuk aku mulakan tahun duaribuduabelas ②⓪①② dgn lebih berjaya insyaAllah ❤

Friday, 30 December 2011

HARI PALING MENAKOTKAN AKAN TIBA


salam readers 

COUNTING FOR MY - YEAR 3 SEM 1 - FINAL EXAM

mmg berat gilaa rasa sem 
kalau tk caya ampa negok laa schedule bawah ne

............. LET SEE ............

6 subjek wehh nk jwb final
fuhhh || menakotkan
4 core subjects engineering
bkn stakat study smart ja ne tp kena study very very hard
doakan saya temanteman ツ

# thanks sayangkuh CT- cek pinjam gambaq noh malaih nk edit dh sbb tgh update belog guna lappy my adek #

# saya bangga menjadi student UniMAP #

Thursday, 29 December 2011

nak HILANGKAN STRESS BELAJAR ???


salam readers 

mst ampa smua tgh tidoq sedap sedap kn time time ne - tp aku dak lg 
3.00 pagi skunk ne aku tgh mentelaah ENGINEERING ENTREPRENEURSHIP - huh - bdk engineering tp kena menghafal entrepreneurship kn ???
AKU TENSION !!

minggu ulangkaji mmg minggu paling tension kowt - td mlm aku ada lab electronic devices sampai 10.30 mlm - balek jaa dari lab teruih aku p cari mkanan sbb lapaq gilaa kowt - dok tao dah takot nk stdy time mcm ne satg tkdak tenaga plak - lepas makan tiba tiba incik mata rasa berat laa pulak - tp tkpa aku kuatkn semangat mampu lg stdy walaupon baru 2 jam ngadap buku 

- berbalik kpd tajuk entry kt ats - haa cepat tengok entry lagi skali - 

definisi || STRESS
Satu keadaan gangguan emosi, pemikiran dan fizikal seseorang. Seringkali dalam kehidupan kita, pekerjaan dan pembelajaran adalah  dua faktor utama membawa gejala kerunsingan sehingga keadaan ketegangan atau stress. Manusia seringkali mengadu bahawa dia mengalami stress, 'tension' atau tegang. Peningkatan gejala stress di kalangan pelajar seringkali dikaitkan dengan faktor persekitaran semasa khususnya menjelang musim peperiksaan. Senario ini serupa apabila kita menyatakan bahawa kita tiada 'mood', atau kita tiada minat untuk belajar. Bagi golongan dewasa, stress seringkali melanda kehidupan berikutan masalah kewangan dalam rumahtangga.
# maaf - ayat terlampau buku sgt yer definisi atas ne #

jum aku nk kongsi dgn smua sikit sebanyak camna nk kurangkan stress belajar waktu hujung2 sem mcm aku skunk ne [^_^]

❀ cara ringkas untuk hilang stress 

tarik nafas dalam dalam hembus perlahan lahan [ lakukan sebanyak 2 3 kali ]

redakan tegangan [ kalu ampa tgh duduk ,, bangun laa sat buat excersice ringan ringan bg rasa selesa sikit ]

menjerit [ yg ni hanya boleh dilakukan waktu siang tao - jgn lakukan time pagi pagi ne nanti smua owg marah - tp cara ni laa paling aku slalu buat utk lepaskan geram / tekanan ]

makan / mengunyah [ tp jgn makan terlalu byk sampai boleh mendatangkan mengantuk - yg ne pown aku selalu buat mmg berkesan wehhh ]

❀ tips sebenar untuk hilangkan stress  

1. biasakan diri berada dlm keadaan berwuduk
2. perbanyakkan membaca Al-Quran
3. selalu berdoa kepada-Nya
4. lakukan aktiviti sosial yang berfaedah
5. amalkan diet yg betul
6. menangis sepuas hati
7. hargai kebolehan diri sendiri & chentai diri sendiri

❀ selamat mencuba teman teman samasama lah kita mengamalkannya  

# nak masuk tidoq dulo sebab terlalu mengantuk #

Tuesday, 27 December 2011

NOW SHOWING - STUDY WEEK




now showing || study week
genre || hampir seram tak berapa nk sejuk
cinema || semua pawagam universiti sekitar Malaysia
tempoh tayangan || sepanjang disember 2011+ januari 2012
pelakon || pelajar-pelajar ijazah
pengarah || pihak universiti yang berkaitan

---------------------------------------------------------------------

23/12 dh bermulanya minggu ulangkaji kt UniMAP ne haa - pejam celik pejam celik tak brapa hari lg aku nk FINAL dh utk tahun 3 sem 1 kt sini - Ya Allah hanya DIA saja yg tahu apa perasaan aku kalu time time stdy week cmni - [ TENSION + SERABUT ] 

apa-apa pown aku kena kuat semangat tak boleh buang masa sepanjang minggu ne - time ulangkaji mcm ni mst ampa smua pikiaq mcm aku kn kn kn || STUDY WEEK = MASA ITU EMAS || betoi dakkk? - heee comfirm comfirm laa betol kn 

so ,, apa lg  ???


♥ gunakan masa yg ada sebaik mungkin k temanteman - jum kita rajin rajinkan diri kita tao walaupun hakikatnya tk brapa nk rajin cgt || heheee || STUDY SMART guys gudLUCK 


Sunday, 25 December 2011

❀ my new baby ❀



salam reader ツ


haaaaa SOMEL dakkk ???

nama diberi oleh aku || BABY
tanggal || 20/12/11
mata || BIRU
bulu kucin || tak melekat lgsung kt baju


haaaa mst laa somel cgt kn - hat ne laaa nk habaq kt ampa . kucin pertama yg paling somel bg aku
sbb apa ____ sbb selama ne aku tak berani pown nk dekat ngn kucin . tp disebabkan kucin hat kami jumpa kt kolej ne paling somel aku memberanikan diri dok belai dia . kami siap bwk masuk baby dlm clas skali tao blajaq sesama - hehee ;-]

wahhhhh somel gilaa wehhh ,, aku SUKA ampa tao dak . qasa mcm nk amek bela jaa [ elehhh baru sekali bani pegang dok qasa nk bela dh ] - first time seumur hidup selama 22 taon - ne la kali pertama aku bole pegang kucin lama-lama pehtu bole lak dok belai haaa


buleh kata skunk ne tiap mlm sblum tidoq mst aku nanges sbb dok tingat kt "BABY" 
tp kn anak kucin puteh ne dh kena culik - sapa yg culik pown tatao laa - hasrat kwn aku si AINI nk bela dia pown tk tercapai dh . aku cita kt mama pasai baby last kali mama pown nanges teruih sbb owg hat culik baby neh gamak dia amek baby ja dia tak amek si ibu baby sama [ baby ne ada mak lg naih - mak dia dok qeyau jaa cari anak dia yg ilang ] - hopefully baby sehat & btambah somel -

" Ya Allah ,, kau selamatkan baby di mana saja dia ada sbb ni kali pertama aku qasa sayang cgt dkt kucin "

Tuesday, 20 December 2011

❝ alahaiii mini projek ❞



salam reader ツ

minggu ne adalah minggu paling stress bg aku sbb kamis ne 22/12/11 grup kami [ myra nisa aini kuyun amli ] kena present DIGITAL MINI PROJECT

sgt stress kowt sbb kami akan di viva [soal jawab] oleh lect yg hebat2 kt UniMAP

" vending box "
ne tajuk projek kami . tatao laa hasilnya mcm mana sbb tinggal lg 2 hari pown result yg kami dpt dekat ALTERA board [ harga mahai gila board ne beriburibu ] tak sama dgn waveform yg kami dpt dekat software QUARTUS II

RISAU [ perkataan ne jela yg bole menggambarkan perasaan aku dgn member2 grup buat masa ne ] 
KEADAAN SEMASA aku || tak waras utk seketika

vending box our grup features :
button switch || sbg function INPUT
led || sbg function OUTPUT
7-segmen || sbg function display "ON"


hat atas nee laa gambaq konsep yg kami guna utk hasilkan projek digit ne . tak fhm kan flow gambaq atas? hehee - takpa next entry aku cita slanjutnya oke hunny sbb mata aku dh berat sgt ne ~ time to SLEEP !

| wish me luck keyh for my mini project presentation . thanks |

❝ sumber ilmu || nak jadi jurutera yg berjaya tk bole mudah putus asa ❞

Sunday, 18 December 2011

❤ santek sangat ❤



hyeeee (✿◠‿◠)


nicole scherzinger ❤

dulo dok hegeh hegeh dgn pussycat doll aku tk SUKA sgt kt hiang

skunk ni SUKA gilaaaaa weh

live performance ne mcm hiang laaa THE BEST FEMALE VOICE in da world

| sora sedap muka segak |

❤ SUKA SUKA SUKA ❤

" dh lama tk baca novel THE PHANTOM OF THE OPERA lepaih ne nk layan alek muvi ne hat taon 2004 "

- kbaiii -


Saturday, 17 December 2011

| no one just you |


LOVE ALL HIS PERFORMANCE

| CHRIS RENE |


i am the X FACTOR USA addicted


# bila nk buleh segak mcm nicole scherzinger #

Saturday, 3 December 2011

| ohhhh OMBAK RINDU |



plisssss aku tersangat laaa nk negok OMBAK RINDU 

 TIGA sbb aku sgt laaa nk negok muvi ne :

1. AARON AZIZ hero aku yg terhangat 
2. novel ombak rindu mmg best gila
3. LISA SURIHANI mmg santek aku SUKA dia wehh





owg len suma dh bole negok muvi ni tp aku tk bole g 
huuwwaaaa :'(
sabaq jelaa ne - bkn pa kes minggu dpn ada DUA test dok tunggu sbb tuh xleh ber-muvi lg
- takpaa laa -
" SABAQ naih myra next week kita p layan ombak rindu "



mai layan ost ombak rindu - AJEK HASSAN - dia ne punya cover mmg tbaek laa - 

|| i love his voice damn much ||


Thursday, 1 December 2011

| happybirthday to me |


29 NOVEMBER 2011

selamat hari bahagia temanteman
stiap taon mst kita dok tunggu an hari hat paling kita tak sabaq skali
mau nya dak - ada yg dh plan awai2 nk celebs besarbesaran ada yg buat jamuan mkn besaqbesaq kt umah tk pown buat kt hotel teruih
tp aku dak laa - tk pena pown buat besaqbesaq lagutuh aih
stakat kecikkecik adala jugak
haaa apakah itu ? -- sudah semestinya BIRTHDAY -- kan kan kan 

awaiawai lg ma & ayah dh kata " kak dh besaq dh ne ,, bila nk berubah jd baek " - hehe awatnya kak tk baek kaa slama ne [ dak aih hat neh persoalan ibubapa kpd anak sulongnya spya anaknya menjadi seorang yg lebih baik ~ insyaALLAH ~ ]



hat atas neh mlm 28/11 - p pizzahut beli utk makanmakan kt uma - syiokkk ! tenkiu mama banja kami <3 loveyou <3

29/11/11 = 930 pagi -- boypren2 aku hat sejak skolah lg depa mai buat surprise dh bwk p tmpt hat CUN nya . kami p lepak ctu sambil kacu uncle2 dok jogging . HAHAH ! dimanakah ? tak laen tak bukan = TAMAN RIMBA aloqstaq = hehee : aku pown tatao cmna dpt idea nk p tmpt tuh time owg suma jog kami dok melantak -- janji HAPPY kan ^___^


|| my BFF : norzahirah [z] - we r november girls - sayang ang slamanya z !!


kek coklat + polkadot apom + spageti = drp BF aku FIZA - tenkiu yunk ;-]


lama kita tak bgambaq mcm ne kn -- tq kpd "uncle jogging" yg merelakan diri amek gambaq kami - tenkiu ampa sayang ampa :D

TENGAHARI 29/11 = incikCHENTA aku bnja mkn plak dh - mmg seharian gemok laa laguni . tenkiu incikchenta di atas menda bulat pink + choc oreo + munga merah <3



| yummyy sedappp |



MALAM 29/11 = habes clas smlm kononnya awec2 aku neh cikSITI , sysNISA ajak p mkn jagung bakaq laa apa la kt kola perlis - rupanyaa depa dok plan dh - KEZUTAN !

:::: tadaaa ::::
mmg romantik gilaa tmpt neh
seronok ooo

!!! SUKA SUKA SUKA :DDDD


mmg sodapp tiramisu cake + nametag myrapinky . heee


hat ne laa girlpren2 ksygn aku kt unimap - mmuahx :-* 


rupanya si DIA jgk telah mem"plan"kn menda ne - HAHAH - guaterkenabeb :D

pelakonpelakon hebat mlm tuh :

1. farahanis
2. sys NISA
3. cik CT
4. atiqah kuyun + incikBF dia
5. myINCIKchenta

# seyes tharu gilaa ampa buat smua neh utk aku . hee . btw aku sgt HAPPY 29/11/11 sbb aku rasa mcm sbenaqnya aku tk 'alone' pown kt unimap ne . ada depa2 ne hat syg aku stiasa ada ngn aku . tima kaseh sayangsayang . sumpahwehh sbb tuh aku syg ampa ketatketat . friendsforever #

#myrapinkysudah22tahun#

# mcm.diari.dah.pown #

Saturday, 26 November 2011

-- SALAM MAAL HIJRAH 1433 --




Alhamdulillah aku bersyukur kerana masih diberi peluang untuk bernafas dan menikmati nikmat-nikmat dari MAHA PENCIPTA SEKALIAN ALAM

sesungguhnya aku hanyalah hamba-MU yg kerdil mungkin terlalu leka dgn kehidupan yg sementara ini

BUKAKANLAH PINTU HATI HAMBAMU INI YA ALLAH SUPAYA AKU MENJADI SALAH SEORANG YG BAIK DI SISI MU -- PERUBAHAN DARIPADA KEBURUKAN KPD KEBAIKAN 

-- AMIN --

INSYAALLAH


-- THE VALUE OF FRIENDSHIP --



manusia mudah lupa bila sudah ada sahabat baru 
inilah yg paling takot skali dlm persahabatan
tp jgnlah lupa kpd sahabat lama sbb dia juga sebahagian drp hidup kita
jgnlah kita cuba sakitkan hati sahabat walaupun kadang2 sudah lama perangai dia membuatkan kita kecik hati 

terlalu besar nilai persahabatan kalau nak dikatakan
macam2 perangai ada
hanya yg betol2 serasi ja boleh kawan sampai bila2

....... tp .......

sahabat sejati --> sahabat yg sentiasa ada dgn kita tak kira apa pown keadaan dan di mana pown kita berada


HARGAILAH SEBUAH PERSAHABATAN KERANA DISEBALIK ITU TERSIMPUL SEGALANYA

[ byk sgt kalau nk dikatakan tentang PERSAHABATAN ne kn . mesti ampa sume dh pena qasa mcm2 ragam persahabatan kn . sbb aku seniri pown tatao boleh ka nk berfikiran positif kalau kita dah byk kali kecik hati . bukakanlah hatiku YA ALLAH spya aku menerima baek semua sahabatku . jgnlah rampas kebahagiaanku dan sahabat2 yg aku ada skrg . i love them


[ dh nantuk laa nk cita byk pown malaih dh -- goodnight ]


Thursday, 24 November 2011

indahkan -- kalau sebegini


15 things a girl wants from her guy but won’t ask for [^_^]

+
+
+

1.       Good morning/night texts

2.       Pictures taken together

3.       Surprise, especially little ones

4.       Visiting and bringing over with her favorite food

5.       A hoodie with his scent all over it

6.       His (or his favorite team’s) sports jersey

7.       Slow dance

8.       Sincere compliments

9.       Singing her favorite songs, even if it’s out of tune

10.   A cute stuffed toy to hug when he’s not around

11.   Real, deep conversations

12.   Nonsense but funny conversations too

13.   His gentlemanliness

14.   Comfort & patience when she’s in tears

15.   Telling her how much you love her






Saturday, 12 November 2011

: TAK PUAS LAGI !!!

nk cuti lg
nk cuti lg
nk cuti lg

...........................................................

nk DELETE hari esok bole dak !!!!
tk pueh weh 10 hari ja cuti 
tkmo alek perlis g tk pueh g dok umah

I NEED MORE HOLIDAY


... tetapi ...

TERIMALAH HAKIKAT MYRA BAHAWASANYA ANDA SUDA TAMAT CUTI DAN PERLU MENERUSKAN LIKULIKU PERJALANAN HIDUP SEBAGAI SEORANG PELAJAR UniMAP in PHOTONIC ENGINEERING

Thursday, 10 November 2011

: TAHAP MERENG :

hat ni nya cita ringkas + pendek ja
nk meluahkn apa yg dirasai 
yg terbuku d hati ini 
setelah hampir sebulan weh tk jmpa si DIA

si A : bila kita bole jmpa an ?
si B : bila dua2 tk bz la
si A : bila agaknya dua2 tk bz ha ?
si B : bila saia cuti & awk pown cuti

(p/s : lebih kuwang cmtuh laa perbualan d alat telekomunikasi)

SABAQ : hat ni laa perkataan yg slalu ditanamkan di lubuk haty

owg len bole braya bsama buahaty
mst syiokkk an
tp aku tk bole pown
tkpa yg penting ttp ADA DALAM HATI  .. ceewwaahh


hat ne laa muka dok asa mcm setaon dh tk jmpa


abaikan muka si gadish yg huduh k ^_^


menda boolat hat dok kt jari sejak tiga taon dulo 

(KESIMPULAN : jum laaaa ketemu weh aku RINDU kt hiang tahap gila dh ne )



Friday, 4 November 2011

: saat dinanti telah tiba :



NOVEMBER kembali : bulan yg paling dinantikan

alhamdulillah : holiday time suda ^_____^ panjang lebaq cenyum 

mau nya dak seminggu dok penin ngn mid term kt UniMAP . .  dah stat cuti tobat syokkkk weh !!

cuti aku dpt 10 hari : hahaha : ampa dpt cuti lama mcm aku dak ? heee .. jgn jeles naih cek cuti lama . . ngeee

harihari cuti dipenuhi ngn asgmen yg dok beratoq dh ikot turn depa . . tkpa slow2 laa "sayang2kuh" nnti aku layan ampa sume naih ;-)

paling tk sabaq skali cuti ne nk alek kmpg raya haji t jumpa sedaramara kt kulim . . wahhhh besh nyaaa . . I LIKE !! dh lama kowt ta alek sana last time raya posa retu jela . . kali ne aku akan pastikan aku jmpa owg hat paling aku RINDU = sikekasehaty . . love you

syabil
sibudaksomel
sangatMANJA
: sayasangatsayangkandia :

..................................................................................................................

SALAM AIDILADHA kpd semua ^^,


saat berderai jatuh titisan airmata suci IBRAHIM
melihat keteguhan iman anaknya ISMAIL
dikala itulah bermulanya sejarah agung
"ERTI SEBUAH PENGORBANAN"



Saturday, 29 October 2011

ANTM mmg best !

hye ^^,

. mmg buhsan cbb tatao nk buat pa . dok umah jaa ngadap lappy tk pown mst aku kuaq ngn adek aku nya . adoiii tp tkmo laa kuaq reni dh kmaren bwu ja kuaq habeskn dwet g ~ ~ ~ hurmm ,, sbenaqnya ada ja keja aku kena buat <STUDY> tp awat tatao mud malaih dok melanda diri sejak alek umah ni . . kalu rajin td bole p negok "myincikpanda" men futsal utk tonemen anjuran AADK . . tkpa2 hopefully u menang k . . CHAIYOKKK !

. tkpa slow2 dok cari mud lagi ni . BERTEKAD mlm ni mmg nk stdy betoibetoi utk mid  term coming soon . . incik OPTICAL PACKAGING + incik ELECTRONIC DEVICES dok tggu dh nk suwuh jawab solan nuh . . STRESS melanda diri .

~ haishh ~

. berbalik kpd tajuk kita = ANTM mmg best !


. halaa ANTM mmg besh laa weh . sapa2 hat tk penah negok tuh mmg ugi laa . hee . wpon muka ne tk layak jd modelmodel hebat mcm depa tp skuwangnya dpt negok & merasai kehangatan menjd sowg model pown jd laa . hahaha <perasan a.k.a biaq p laa nk perasan skali skala>

. aku bwu abes layan kesemua 15 episod ANTM CYCLE 15 .
. smua SANTEK + SOMEL + GOJESSS wehhh ! hat mnang utk cycle 15 ni ANN WARD mmg santek . wpon awai2 aku tkejut jgk dia tpilih tp awai jala silap . pdahal gambaq dia smua PERGGHHHH HEBATTT . SUKA SUKA !

(p/s : aku mmg sgt berperasaan kalu layan ANTM dok layan hat tuh mmg benda len aku tk uat dh --> so jgn kata pa naih)

. kalau tk caya kata dia mmg hebat ampa negok gambaq2 winner ANTM cycle 15 ANN WARD .




. mmg stail gilaa an . haaa . p laa search byk g kt youtube :p


. 3 ari jgk bwu habes lyn full episod cycle 15 neh . lani dh stat lyn hat cycle 16 lak . . p dahhh mmg tk jd keja g pasneh >.<


. hat atas ni winner of ANTM cycle 1 --> 10 .

. apaapa pown aku ttp minat hat bwh ni dari dulo g .


* second runner up ANTM cycle 9 = chantal jones *


( p/s : dok cari mood study . . kemon kemon!! )