CERDIK PANDAI MENGINTAI BLOG ✿ ASSALAMUALAIKUM . PRAY FOR ME TO BE ONE OF THE BRILLIANT ENGINEER . THANKS FOR READING MY BABBLER . LOVE U ALL ✿

Sunday, 18 March 2012

Road Tour ABPBH di Sungai Petani

........................................................................................................................................................................................................

Halu Halu Halu . Assalamualaikum ^_______^
........................................................................................................................................................................................................

❝ Spontaneous Saturday 

Tanpa dirancang tanpa diduga semalam bersamaan 17/03/12 myra telah memecut " my bumblee bee " sejauh 100km/jam selama hampir sejam perjalanan ke --> Sungai Petani untuk tengok Aaron Aziz & Shila Amzah - HAHAH 

Ni semua gara-gara Road Tour ABPBH di Sungai Petani - perghhhhh - dah letih drive bila sampai sana punya laa susah nak cari parking . Orang punya laaaaaaaa ramai tak sangka cek - heee - Almaklumlaaa sebelum ne tak pernah pown berminat nak p Road Tour ABPBH ni sebab tuh tak tau kata orang ramai sampai lagutu ~ bak kata orang kedah laaa kan (≧◡≦)

MUKA BEBAI penat parking keta jalan jauh ragaih pagaQ nak negok SHILA AMZAH punya pasai 

Ohhh kami yang tak berapa nak cukup ketinggian & terpaksa berdiri jauh belakang daripada stage . Takpa laa asalkan nampak mereka mereka & mereka yang howtsss itu (◕‿-)

You are very very gojessssss Shila - i LIKE ❤
Kasut yang sangat howtssssss - aummm 

Fbi, Along & the very handsome actor in my heart Aaron Aziz

Si chantek Izara Aisyah & Fizz Fairuz pown ada .

Eh Eh Johan Asari kat belakang stage laa 

We are twin oke - huhu ;-)

Penat berdiri jummm layan tutti fruity vanilla chocolate with strawberry and kiwi - yummmyy 

Yeahhhhh ,, muka puas hati --> Let's go home (。♥‿♥。)


# Jangan lupa saksikan Anugerah Bintang Popular ke-25 #

1 00 give BIG HUG to myra ღ:

Ihsan Arifin said...

haha ke hulu ke hilir bawak bekas tuti fruti tu. x penat ke kak ? haha