CERDIK PANDAI MENGINTAI BLOG ✿ ASSALAMUALAIKUM . PRAY FOR ME TO BE ONE OF THE BRILLIANT ENGINEER . THANKS FOR READING MY BABBLER . LOVE U ALL ✿

Saturday, 29 October 2011

ANTM mmg best !

hye ^^,

. mmg buhsan cbb tatao nk buat pa . dok umah jaa ngadap lappy tk pown mst aku kuaq ngn adek aku nya . adoiii tp tkmo laa kuaq reni dh kmaren bwu ja kuaq habeskn dwet g ~ ~ ~ hurmm ,, sbenaqnya ada ja keja aku kena buat <STUDY> tp awat tatao mud malaih dok melanda diri sejak alek umah ni . . kalu rajin td bole p negok "myincikpanda" men futsal utk tonemen anjuran AADK . . tkpa2 hopefully u menang k . . CHAIYOKKK !

. tkpa slow2 dok cari mud lagi ni . BERTEKAD mlm ni mmg nk stdy betoibetoi utk mid  term coming soon . . incik OPTICAL PACKAGING + incik ELECTRONIC DEVICES dok tggu dh nk suwuh jawab solan nuh . . STRESS melanda diri .

~ haishh ~

. berbalik kpd tajuk kita = ANTM mmg best !


. halaa ANTM mmg besh laa weh . sapa2 hat tk penah negok tuh mmg ugi laa . hee . wpon muka ne tk layak jd modelmodel hebat mcm depa tp skuwangnya dpt negok & merasai kehangatan menjd sowg model pown jd laa . hahaha <perasan a.k.a biaq p laa nk perasan skali skala>

. aku bwu abes layan kesemua 15 episod ANTM CYCLE 15 .
. smua SANTEK + SOMEL + GOJESSS wehhh ! hat mnang utk cycle 15 ni ANN WARD mmg santek . wpon awai2 aku tkejut jgk dia tpilih tp awai jala silap . pdahal gambaq dia smua PERGGHHHH HEBATTT . SUKA SUKA !

(p/s : aku mmg sgt berperasaan kalu layan ANTM dok layan hat tuh mmg benda len aku tk uat dh --> so jgn kata pa naih)

. kalau tk caya kata dia mmg hebat ampa negok gambaq2 winner ANTM cycle 15 ANN WARD .




. mmg stail gilaa an . haaa . p laa search byk g kt youtube :p


. 3 ari jgk bwu habes lyn full episod cycle 15 neh . lani dh stat lyn hat cycle 16 lak . . p dahhh mmg tk jd keja g pasneh >.<


. hat atas ni winner of ANTM cycle 1 --> 10 .

. apaapa pown aku ttp minat hat bwh ni dari dulo g .


* second runner up ANTM cycle 9 = chantal jones *


( p/s : dok cari mood study . . kemon kemon!! )







5 00 give BIG HUG to myra ღ:

aku.cries.lonely said...

makcek...ni sapo?dok knai pun...hahaha

myrapinky michiko said...

hat nee laa aku suatu hari nnti . hahaha

aku.cries.lonely said...

comei2 hg ni..xmo la jdi seksi ngat..ish..nk byg nie..hehe

myrapinky michiko said...

aku mmg suka sexy2 pown . hahaha . SENGAL @_@

donnadehyeun said...

lawa baq hiang . suka terok . muka dia mcm SITI SALEHA ^_^