CERDIK PANDAI MENGINTAI BLOG ✿ ASSALAMUALAIKUM . PRAY FOR ME TO BE ONE OF THE BRILLIANT ENGINEER . THANKS FOR READING MY BABBLER . LOVE U ALL ✿

Saturday, 31 December 2011

♫ LAST ENTRY 2011 ♫


salam readers yg chantek menarik yg kachak bergaya 

mesti semua owg buat entry yg sama kn utk last day 2011 harini kn - hehee - mst wajib ada punya la dlm list entry masing masing - oke dipendekkan cita - 2011 mmg byk kenangan syiokkk bg aku - sbb apa ___? byk laa sbb nya - kalau nk cita smua mmg jadi karangan sepanjang tahun laa kt entry ne (◕‿-) 

BANGKOK
awai bulan jun ritu || aku + adek + family bapa sedara aku p holiday kt bangkok wehh ,, tak tpoo ampa mmg dok sana 4 hari 3 malam [ 2 mlm dlm train 1 mlm dok hotel kt bangkok ] mmg rasa mcm tkmo balik malaysia dh - huhu - mau nya dak ,, dok sana kami penat berjalan kt tengah town bangkok utk shoppink sematamata - perghhhh - mmg letih tp sgt best (。♥‿♥。) - tuh pown tk habes g round - WAJIB p sana lg nanti - dunia shoppink tuh !!!



3rd ANNIVERSARY
hahaha -- saja nk gelak :p -- title mcm gegeh jaa kn - ulang tahun ke 3 aku berkawan dgn "myincikpanda" 100611 - tigatahun kawan baru yg ni kali pertama kami celebrate - kesian kan - hee - owg len tiap tahun celebs tp kami dakkk - baru kali ne p lepaking kt tasik darulaman ,, celebs makan kek anniversary ja pown bkn buat besaran - HAHAH - pape pown aku masih bahagia bersama dia sampai harini - thanks god -


PPMS
apetuh ppms ??? --> pembantu pelajar minggu suaikenal [kak fasi laa lebih kurang] - haa untuk budak2 degree UniMAP yg baru masuk intake 2011/2012 bulan september ritu kami laa yg handle depa sepanjang orientasi termasuklah si budakbaru gadish youtube ni [ tekan sini ] -- mcm2 cherita ada sepanjang jd ppms yg syiokkk yg tak syiokkk - lalala - dah laa weh aku pown tatao mcm na buleh jd ppms ne - sbb saja nk merajinkan diri kowt - geng geng ppms unimap mmg best seporting habess smua - syiokk keja ngn ampa - insyaallah next year kita jd lg naih aini + sys nisa  [ikhlas membantu unimap] - HAHAH ayat tk leh belah !!


USAHAWAN
4 bulan cuti sem yang ter paling panjang sekali penah aku rasa - haaa aku keja kowt sbb aku bukan setai suka dok umah - jd usahawan a.k.a peniaga yg belum berjaya sepenuhnya lg - tp berhasrat untuk mmbuka perniagaan sendiri suatu hati nanti - mcm yg selalu aku tanamkan dlm diri aku = engineer full time , businesswoman half time - business ne masih berjalan seperti biasa ya - kalau berminat silalah ke kedai aksesori wanita mcm gambaq bawah ne dkt giant alor star [promote kedai bapa sedara] (≧◡≦)


BIRTHDAY KE 22
hat ne yg paling gilaa & aku tkkan lupa smpai bila bila - bufday aku ke 22 - 3 kali [ pagi tengahari malam ] dpt surprise drp mereka mereka yg aku sayang - aku syg ampa wehh !


❤ banyak masam manis pahit masin kehidupan tahun duaribusebelas ②⓪①① yang akan menjadi kenangan terindah & pengajaran untuk aku mulakan tahun duaribuduabelas ②⓪①② dgn lebih berjaya insyaAllah ❤

6 00 give BIG HUG to myra ღ:

Sekamar Rindu said...

salam....

selamat menyambut Tahun 2012...

*folo blog awak....**53

nurliyanamohdali said...

syiokk nya dia :) life 2011 byk kenangan :)semoga tahun 2012 ni punya cerita baru yg membawa kejayaan :) aminn..

Neklong said...

Salam.
Ramai sungguh yang pegi Thailand cuti ujung tahun.
Neklong folo ye.

myrapinky michiko said...

@Sekamar Rindu timakaseh ;-)

myrapinky michiko said...

@nurliyanamohdali moga 2012 bwk kejayaan utk kamoo jgk na ;-)

myrapinky michiko said...

@Neklong tenkiu :-)