CERDIK PANDAI MENGINTAI BLOG ✿ ASSALAMUALAIKUM . PRAY FOR ME TO BE ONE OF THE BRILLIANT ENGINEER . THANKS FOR READING MY BABBLER . LOVE U ALL ✿

Wednesday, 4 January 2012

❀ DUGAAN AWAL TAHUN ❀


salam readers yg kachak bergaya yg chantek menawan 

................................................................................
awal tahun duaribuduabelas
.................................................................................

final exam tak mula lagi tp dugaan berat sangat aku dah rasai - Ya Allah mungkin sebab "engkau" masih sayang aku sbb tu aku diuji - aku tak pernah rasa setakot ini untuk menduduki peperiksaan hujung semester - sampai aku terpaksa balik rumah [ sehari sebelum kejadian aku ada d hostel ] dalam keadaan sebak drive keta dalam keadaan sangat tertekan - aku sendiri pown tatao dugaan apakah ini - mungkin "dia" nak uji kekuatan aku sebagai hamba-Nya sebagai pelajar disaat aku menghadapi tekanan dalam stdy week kali ni

owg kata minggu stdy ni memang macam macam tekanan akan kita rasai - kesabaran jela yg buleh menguatkan kita - mendekatkan diri dengan-Nya - Ya Allah aku terima segala ujian ini - dengan sokongan orang orang tersayang aku masih kuat walaupun sebenarnya aku hampir putus asa untuk meneruskan degree kat sini ---> UniMAP

kata kata semangat yang dilontarkan kepadaku

# bukan senang kita nak berjaya , segala susah payah tu semua adalah dugaan cabaran untuk kita berjaya suatu hari nanti - by || myincikpanda #

# jangan cepat fedup ! dah separuh jalan buat degree kena teruskan juga sbb ni jalan yg aku pilih

# keluarga terchenta yg banyak bagi sokongan untuk aku teruskan belajar dalam --> BACHELOR OF PHOTONIC ENGINEERING - aku akan terus berjuang sampai titisan terakhir InsyaAllah #

❤ sayang mereka selamanya 


[ 3 days to go to my first paper for year 3 sem 1 final exam ]

2 00 give BIG HUG to myra ღ:

mira maisara said...

chaiyok2 dear..wat molek untuk exam nanty :)

myrapinky michiko said...

@mira maisara baru habes exam dear - tenkiu ;-)