CERDIK PANDAI MENGINTAI BLOG ✿ ASSALAMUALAIKUM . PRAY FOR ME TO BE ONE OF THE BRILLIANT ENGINEER . THANKS FOR READING MY BABBLER . LOVE U ALL ✿

Thursday, 9 February 2012

Segmen : Saya Nak Vector Free dari Che Azza


Hye temanteman .. pagi pagi ne dah jumpa satu segmen yang meletop - fuyooo
Apakah itu ??? Nak join jom tekan bawah ne oke babe !



Sebab nak vector free || ohh oke sememangnya dah lama myra teringin sangat nak gambar myra dilukis besarbesar oleh pelukis handalan then myra lekat di wall bilik ala2 artis gitu - HAHAH ( berangan sangat kuat dan perasan artis kan ) - tapi nampak gayanya memang takda pown yang nak lukiskan so gambar divectorkan pown oke what ツ + kalau terpilih boleh laa myra letakkan gambar tuh dalam belog myra ne + dapat support segmen rakanrakan belog ❀



Haaa ini kali kedua myra join segmen CheAzza . 
Yang first dulu takda rezeki nak menang so untuk second segmen ni hopefully terpilih laa untuk divectorkan gambar myra oleh adek chomel Azza (◕‿-)

Hold a picture of yourself long and steadily enough in your mind's eye, and you will be drawn toward it || i like this quote by Napoleon Hill

6 00 give BIG HUG to myra ღ:

Che Azza Utsukushii said...

Thnks join. .
InsyaAllah Azza akn try buat yg terBAIK. .hehe
Tapi jgn mengharap yg sempurna sbb Azza x terer lagi. .hehe XD

myrapinky michiko said...

@Che Azza Utsukushii most welkem dear ;-)

Che Azza Utsukushii said...

Sis. .
vector awak dah siap. . ^^

http://azzalifestory.blogspot.com/2012/02/vector-peserta-kedua-dah-siap.html

myrapinky michiko said...

@Che Azza Utsukushii wahh sangat cepat dan pantas laaa azza ne . bru join td dah siap vecctor . hee . TQ dear ;-)

✿ Milly Molly ✿ said...

Canteknya kamu :)

myrapinky michiko said...

@✿ Milly Molly ✿ biasa je dear . hee