CERDIK PANDAI MENGINTAI BLOG ✿ ASSALAMUALAIKUM . PRAY FOR ME TO BE ONE OF THE BRILLIANT ENGINEER . THANKS FOR READING MY BABBLER . LOVE U ALL ✿

Thursday, 26 January 2012

contest warna hidupku

tudiaaa myra join contest lagi - oke tak payah cherita banyak dah orang buat contest kan apa salahnya kita membantu mereka dengan menjoinkan diri dalam contest ne - iye dakk - cepatcepat melibatkan diri dalam contest adek somel --> niera 

oke nak join jugak ??? meh picit SINI &  sini

sory kalau gambaq tak kreatif [ kalau takmo tengok tutup mulut yer huny  ]
❝ haa gambaq bawah ni tao ❞

berbalik kepada tajuk yer temanteman 
warna hidupku || suda semestinya merahjambu
kalau tak bagitau pown mesti dah tao jugak kan [ ayat macam perasan ja noh - HAHAH ] - bukannya pashmina ja tapi kasut , jam , beg boleh dikatakan segalanya merahjambu sebab merahjambu sangat soft color nya kan ? mesti ramai peminat pink setuju (◕‿-)

comel comel comel || anda ditag oleh myra

# gudluck kepada diri seniri & semua yang menjoinkan diri - hehe #

8 00 give BIG HUG to myra ღ:

miss juejue said...

sgt comel gambar kamoo tue . gud luck dear .

✿ Milly Molly ✿ said...

Alahai comelnye :)

Tq inform Milly. T sempat Milly join k ^^

GOOD LUCK!

myrapinky michiko said...

@miss juejue tenkiu yunk ;)

myrapinky michiko said...

@✿ Milly Molly ✿ join tao milly jgn tak join ;)

narumi sakura said...

kiut ^^ gud luck dear :)

myrapinky michiko said...

@narumi sakura hehe tak pown - oke tq dear ;)

Allya Riff said...

i minat all colors. and suka stuff wrna hot pink :)

myrapinky michiko said...

@Allya Riff yup stuff in pink seyesly sgt santek ;)