CERDIK PANDAI MENGINTAI BLOG ✿ ASSALAMUALAIKUM . PRAY FOR ME TO BE ONE OF THE BRILLIANT ENGINEER . THANKS FOR READING MY BABBLER . LOVE U ALL ✿

Friday, 27 January 2012

SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH


ingin sertai bersama myra --> tekan kuat kuat sini syg
...............................................................................................................................................................................................
borang penyertaan myra : 

nama || amira osman

umur || aiyooo ~ suda menghampiri 23 tahun - tapi nampak macam baru habes spm ja kan ?? ngeee - kalau betol nah ambik hadiah kat sini & sini & sini

tarikh lahir || 29 november 1989 [ kasi hadiah --> teddypanda yang paling besar pown dah suka tao ]

brpa lama myra berblog || tak ingat la maybe 2009 kowt my belog bersarang tnpa sebarang touch up - ini kira second belog since october 2011 --> baru aktif balik - oke cepat2 kira [ i love mathematics damn much ]

harapan myra || suatu hari akan menjadi brilliant engineer + businesswoman - doakan myra temanteman - AMIN
.............................................................................................................................................................................................
* sangat SUKA background belog cik farah - kalau tak percaya sila lihat sini cepat  *

# disebabkan petang ne tak berapa nak rajin tulis bebanyak sangat so myra ikot jela apa yang cik farah somel kita nak # - hehe (◕‿-)

13 00 give BIG HUG to myra ღ:

Cda CdOot said...

Senyum sini ^_-

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

Cda CdOot said...

Senyum sini ^_-

http://gadislollipops.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

QielaLuv said...

same la kitewwww

jal said...

singgah dri segmen yg sama dan follow sini..
sudi2 lah jenguk
http://sayagilerpurple.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

Engku Muzahadin said...

Done following you here :)
singgah dr sgemen yg sama

http://engkumuzahadin.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

Diera Tekikushika said...

hai ! slmt berkenalan. saya tak sempat pon join, tp sy jalan jugak blog awak. jom g blog saya pulak meh =)

Tiera Nordin said...

Hi, dr segmen yang sama. Jemput follow~

http://talkdramalove.blogspot.com/

Soul Lee Hin said...

datang dari SEGMEN BLOGWALKING & CLICKING BY FARAH. :)

man luqman cool boy said...

done follow dari segmen sama

Leeza said...

lezza dtg dr segmen yg sama
done follow sini, dh clik2 apa yg patut
my id: azilron_success

do visit mine too:
http://misslyzeer.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking.html?showComment=1327798692871#c3231977712185648154

myrapinky michiko said...

tenkiu - myra dh folo n tekan sume advert u olls ;)

dUnIa fAnTasY kU.. said...

singgh sini..

http://aisyalieza.blogspot.com/2012/01/segmen-blogwalking-clicking-by-farah.html

sue perbs.. said...

dtg n folo dri segmen same... sory lmbt terjah... jemput2 singgah ek