CERDIK PANDAI MENGINTAI BLOG ✿ ASSALAMUALAIKUM . PRAY FOR ME TO BE ONE OF THE BRILLIANT ENGINEER . THANKS FOR READING MY BABBLER . LOVE U ALL ✿

Sunday, 22 January 2012

Segmen | Hobi Saya: Blogwalking+Follow



myra merajinkan diri jejalan kat merata tapak belog then jumpa satu segmen yang menarik - heee
apa lagi ..... join jelaaa - tambahan pula si empunya segmen ni nama dia hampir sama dengan nama myra - tudiaaa ayat macam karangan keluaq dah - HAHAH

sejak dua menjak tiga menjak ni rajin pulak myra dok join segala segmen ni kan (◕‿-)

last date segmen ni sama dengan || 23 01 2012 
haaa tinggal sehari je lagi - takpe laaa sekurangnya kita boleh tambah kenalan 

❀ kan kan kan ❀


kalian kalian kalau nak join cepat cepat TEKAN SINI sebelum 1159 p.m esok 

gadish yang ditag oleh myra || si somel dyla & si somel fatin

# belog kamoo --> mimie michiko = sangat somel #

* klik SINI tau SINI JUGAK oke dan SINI *

18 00 give BIG HUG to myra ღ:

Cik Rose Cute said...

Singgah sini dan follow dari segmen yg sama

http://hairuliza-anakku.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

myrapinky michiko said...

@Cik Rose Cute oke cikrose . byknya belog dye t myra folo smua - hee

Mimie said...

thanks join.. selamat berkenalan n happy blogging..

p/s : mimie follow

myrapinky michiko said...

@Mimie samat berkenalan mimie ;)

puteri nur afiqah said...

hai akak...
saya dari segmen yg sama...
sudah follow ^_^
sudi2 la ke blog saya....

http://princessdiaryme.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

myrapinky michiko said...

@puteri nur afiqah tenkiu comel - done folo kamo adek ;)

kewchik said...

Hy . Kite dri segmen yg sme . Kite dtg nk trjah blog awk comel ni .

http://kesahhyayadengansidia.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalking-follow.html

myu said...

Salam :) Myu singgah dari segmen yang sama ;)

myrapinky michiko said...

@kewchik t myra terjah belog kamoo jugak - hee

myrapinky michiko said...

@myu salam kenalan myu ;)

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html

myrapinky michiko said...

@Niena Sofea wahh dijemput gitu - hee thnx niena . insyaallah t myra join k ;)

deqla manjew said...

slm, hye... sy datang dari segmen yg sama, udah follow kamu, sudi2kan la follow sy jgk yep. slm knl. =)

myrapinky michiko said...

@deqla manjew oke dear salam kenal ;)

Marliyana Mayamin said...

sy dri segmen yg same..
follow sy blik k..tq..

9n0L4 said...

jalan jalan intai kawan satu segmen & follow sini juge. lucky no 154. hee. ;)

http://farizafairuz.blogspot.com/2012/01/segmen-hobi-saya-blogwalkingfollow.html

myrapinky michiko said...

@Marliyana Mayamin done folo kamoo ;)

myrapinky michiko said...

@9n0L4 dah folo kamoo jgk - hee ;)